Arthurs Fuldfoder

Laks og ørred fuldfoder Voksen foder af bedste kvalitet. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.
Angus Oksekød Voksen foder af bedste kvalitet. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.
Hvalpe foder af bedste kvalitet. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.
Voksen foder af bedste kvalitet. Modellen er til store racer. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.

“Arthurs Fuldfoder” er Arthurs helt eget tørkost mærke – fyldt med alt det gode og vigtigst, masser af kød. I 3 år har vi haft det inde, og kan med sindsro sige, at det er iblandt de 2% af alle tørkost modeller i Danmark der indeholder mest kød.

Vi kan også fortælle at det er med en kilopris fra kr 38,25 (før evt. rabatter) er det billigste foder på markedet med over 50% kødindhold.

Din hund er en CarnivorKødæder, bare se dens tænder, og derfor skal dens hoved proteinkilde være…KØD.

Arthurs fuldfoder indeholder som min. 50% kød, hvoraf min. 26% af det var frisk da det blev til hundemad. Arthurs fuldfoder er bundet op på søde kartofler, en rodfrugt, ( og som intet har med den hvide kartoffel og dens stivelse at gøre) som dels er sunde, fyldt med A vitamin, calcium og er anti-inflamatioriske og så er der den bonus, hunde godt lide dem. Du eller din hund finder ikke følgende i posen:

100% fri for: Korn, majs, ris, hvede, GMO, biprodukter, soya, kunstige farver eller smag. Alle de nævnte ting er de ubetingede største kilder til sygdom blandt hunde (og katte).

Varianter: Laks, And, Lam, Angus Beef, Kalkun, Tun/Laks, Hjort/Laks, Hvalpe, Små & Store Racer (Pille str.). 2kg, visse modeller i 6kg og ellers 12kg.
Alle modellerne har min. 50% kød indhold, hvalpemodellen har 60%. Priser fra 139,- for 2 kg. og fra 459,- for 12kg.

Du kan se udvalget her: https://arthursbarf.dk/brand/arthurs-fuldfoder/