Arthurs Fuldfoder

Laks og ørred fuldfoder Voksen foder af bedste kvalitet. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.
Angus Oksekød Voksen foder af bedste kvalitet. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.
Hvalpe foder af bedste kvalitet. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.
Voksen foder af bedste kvalitet. Modellen er til store racer. Helt uden tilsætningsstoffer, korn, majs, ris.

“Arthurs Fuldfoder” er Arthurs helt eget tørkost mærke – fyldt med alt det gode og vigtigst, masser af kød. I 3 år har vi haft det inde, og kan med sindsro sige, at det er iblandt de 2% af alle tørkost modeller i Danmark der indeholder mest kød.

Vi kan også fortælle at det er med en kilopris fra kr 38,25 (før evt. rabatter) er det billigste foder på markedet med over 50% kødindhold.

Din hund er en CarnivorKødæder, bare se dens tænder, og derfor skal dens hoved proteinkilde være…KØD.

Arthurs fuldfoder indeholder som min. 50% kød, hvoraf min. 26% af det var frisk da det blev til hundemad. Arthurs fuldfoder er bundet op på søde kartofler, en rodfrugt, ( og som intet har med den hvide kartoffel og dens stivelse at gøre) som dels er sunde, fyldt med A vitamin, calcium og er anti-inflamatioriske og så er der den bonus, hunde godt lide dem. Du eller din hund finder ikke følgende i posen:

100% fri for: Korn, majs, ris, hvede, GMO, biprodukter, soya, kunstige farver eller smag. Alle de nævnte ting er de ubetingede største kilder til sygdom blandt hunde (og katte).

Varianter: Laks, And, Lam, Angus Beef, Kalkun, Tun/Laks, Hjort/Laks, Hvalpe, Små & Store Racer (Pille str.). 2kg, visse modeller i 6kg og ellers 12kg.
Alle modellerne har min. 50% kød indhold, hvalpemodellen har 60%. Priser fra 139,- for 2 kg. og fra 459,- for 12kg.

Du kan se udvalget her: https://arthursbarf.dk/brand/arthurs-fuldfoder/

 

Efter vi gik over til Arthurs eget mærke, Arthurs Fuldfoder 50/50, spiser Walter igen. Før snusede han til maden og ventede til natten med at spise. Nu, står han klar når skålen fyldes og spiser alt som i alt med det samme. Dejligt at se en (mad)glad hund igen.

fungerer igen. Molly får både BARF og tørfoder. Før brugte vi det dyreste på markedet – men hendes mave fungerede bare ikke optimalt. Nu efter vi er skriftet til Arthurs, Arthurs Fuldfoder, så fungerer mave upåklageligt. Det er de søde kartofler tror jeg der gør forskellen.

hilsen Molly og Helle.

Brutus har nu spist sig igennem 4 x 12kg Arthurs Fuldfoder – og aldrig har jeg set en så glad for at spise. Der er mange varianter og derfor nemt at veksle mellem de forskellige modeller. Hunden har en fest, super flot pels og god stand. Kan kun anbefale Arthurs mad – det virker!

Bedste hilsner Brutus og Mette

 

Vi fik en smagsprøve på hvalpeholdet (Det Gode Hundeliv) og Charlie var vild glad for maden. Kombineret med snacks og kødben har vi en hvalp der spiser og vokser som den skal. Flot pels og en mave der fungerer. Arthurs Fuldfoder (Hvalpe) kan klart anbefales.

Hundehilsener Charlie og Morten.